Cranio Praktijk Papilio                                       

Biedt een weldaad voor lichaam en geest

In 1963 stond mijn wiegje klaar in Amsterdam. Hier heb ik een fijne jeugd beleefd, mijn grote passie was om ballerina te worden. Helaas kwam aan deze droom een einde toen ik 16 jaar was. In 1983 ben ik getrouwd met een lieve man en kregen wij twee prachtige kinderen, die inmiddels mooie volwassen mensen zijn geworden. Wij wonen inmiddels in Wolfheze midden in de bossen, waar wij ons eigen finse huis hebben gebouwd. het wonen in een houten huis is enorm fijn en geeft een goed effect op de gezondheid.

Toen ik 35 jaar was kreeg ik te horen dat ik fibromyalgie heb. Je wereld staat letterlijk even stil en de arts uit het ziekenhuis advieseerde mij om maar lekker op de bank te gaan zitten. Maar zo jong met 2 kleine kinderen is de bank natuurlijk geen optie. Zelf ben ik op zoek gegaan naar een vorm van alternatieve geneeswijze. Via homeopathie en reiki kwam ik in aanraking met cranio sacraal therapie. Er ging een nieuwe wereld voor mij open en vanaf dat moment kreeg ik ook het idee om een eigen praktijk te gaan opzetten en via deze therapie zelf mensen te kunnen gaan helpen. 

Inmiddels heb ik een goed lopende praktijk. En dit geeft mij nog elke dag veel voldoening. Ben je nieuwsgierig of ik iets voor jouw kan betekenen dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Anita Vedder